КАРМЕЛИЗИРОВАННЫЙ ЯБЛОК С ДРОБИЛЬНЫМ И СЫРЬЯМИ

ингредиенты:


яблоко (предпочтительно серая родета)
соус:
500 мл помадного крема
100 г сахара
6 желтков
коричная палочка
крошится:
100 масло
100 г сахара
100 пшеничная мука типа 550
КАРМЕЛЬЗИРОВАННЫЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ С ДРОБИЛЬНЫМ И СИНХРОМНЫМ СОУСОМ — метод подготовки:

МЫ ДЕЛАЕМ СОС:

смешать сливки, сахар и яичные желтки. Добавьте палочку корицы к массе жидкости и нагрейте ее до 80-85 градусов. Объедините ее, охладите и охладите. Мы разминаем ингредиенты крошения, мы производим и крошки для частиц. Посыпьте на подкладку для выпечки с пергаментом и выпекайте 15 минут в 180 градусов для янтарного цвета. За это время очистите яблоко, нарежьте кубиком 1 см и обжарьте в горячей сухой кастрюле, пока она не будет карамелизирована (около 2 минут). МЫ КОМПАКТНЫЙ ДЕСЕРТ: поместите жареные яблоки, рухните и часть коричного соуса на тарелку.

3 КОММЕНТАРИИ

  1. Hey There. I found your weblog using msn. That is an extremely neatly
    written article. I will make sure to bookmark it and return to
    learn extra of your useful information. Thank you for the post.
    I will certainly return.

  2. Hello there, I discovered your web site by the use of Google
    at the same time as searching for a comparable subject, your site came
    up, it seems to be great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

    Hi there, just was alert to your blog thru Google,
    and located that it’s really informative. I am going to
    be careful for brussels. I’ll appreciate when you continue
    this in future. A lot of folks shall be benefited
    out of your writing. Cheers!

  3. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
    I’ve read this post and if I could I want to suggest you some
    interesting things or suggestions. Maybe you could write
    next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 4 =