Приготовлено по рецепту из книги «Кулинария» 1955 г.изд.

Самбук из кураги

Курагу перебрать, промыть в теплой воде, положить в посуду, добавить 100 мл. горячей воды, закрыть посуду крышкой и варить в течение 15 минут, после чего протереть.Приготовленную пюреобразную массу соединить с сахаром, яичным белком и взбивать содержимое кондитерским веничком до образования белой пышной массы.Объем массы увеличивается в два — три раза. Подготовленный желатин соединить с 30 мл. воды и при непрерывном помешивании нагреть до 45—50°, а затем процедить и влить тонкой струей во взбитую массу, непрерывно и быстро помешивая веничком. Приготовленную массу разлить в формочки, охладить, а затем самбук выложить на тарелки или в вазочки.При подаче самбук из кураги можно полить ягодным сиропом.

Курага 60 г.

Сахар 35 г.

Белок 2 шт.

Желатин 6 г.

Время приготовления 30 минут и в холодильнике 3 часа. 3-ри порции.

Источник: videocooking.ru

10 КОММЕНТАРИИ

  1. Admiring the hard work you put into your
    site and in depth information you provide. It’s awesome to come across a blog every once in a while
    that isn’t the same outdated rehashed information. Excellent
    read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  2. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have created some nice methods and we are looking to
    exchange strategies with others, why not shoot me
    an e-mail if interested.

  3. Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break.

    I really like the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
    I’m amazed at how fast your blog loaded on my phone ..
    I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, excellent
    site!

  4. Yesterday, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a 25 foot drop,
    just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views.
    I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

  5. I was pretty pleased to discover this website. I wanted to thank you for your time due
    to this fantastic read!! I definitely savored every little bit of it and I have you saved as a favorite to check out new
    things in your website.

  6. Hi there, I discovered your blog by way of Google at the same
    time as searching for a comparable matter, your web site came up, it appears great.

    I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, simply became alert to your blog via Google, and found that it’s really informative.
    I’m gonna be careful for brussels. I will appreciate if you happen to continue this
    in future. Lots of other folks will probably be benefited from your writing.
    Cheers!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

девятнадцать + 1 =