ингредиенты:
тесто:


225 г пшеничной муки
80 г картофельной муки
100 г холодного кокосового масла
40 г тростникового сахара
1/4 чайной ложки соли
60-80 мл ледяной воды
Chalva cream:
4 и 1/2 столовые ложки тахины
3 столовые ложки кленового сиропа
3 столовые ложки кокосового молока
щепотка соли
Для обслуживания:
даты
измельченная халва
корица
МАШИНА 

— метод приготовления: духовка нагревается до 180 градусов. Мы наносим на доску пшеничную муку, картофельную муку, сахар, соль и масло и очень хорошо измельчаем. Мы постепенно добавляем воду к развалу, сформированному таким образом, пока не образуется гибкое тесто. Положите тесто на бумагу для выпечки и разверните на две маленькие квадратные мазурки или одну большую в форме прямоугольника или эллипса. Пунч с вилкой и выпекать 15-18 минут, пока он не станет золотым. Пока пирог запекается, мы готовим крем. В маленькой миске, используя венчик, соедините все ингредиенты для густого, гладкого крема — если он слишком тонкий, добавьте чайную ложку тахины больше, а если густо немного больше молока. Мы остываем тесто, затем разводим его кремом, посыпаем кубиками дат, измельченной халвы и корицы.

13 КОММЕНТАРИИ

  1. Unquestionably believe that which you said. Your favourite justification seemed to be at the
    web the simplest thing to consider of. I say to you, I certainly get annoyed at the same time
    as other people consider concerns that they just do not recognise about.

    You managed to hit the nail upon the highest and also defined
    out the entire thing without having side-effects , folks can take a signal.
    Will likely be back to get more. Thank you

  2. Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too magnificent.
    I actually like what you have acquired here, certainly like
    what you are saying and the way in which you say it. You make
    it enjoyable and you still care for to keep it wise.
    I cant wait to read much more from you. This is actually a terrific website.

  3. Awesome website you have here but I was curious about if you knew of any discussion boards that cover the same
    topics talked about here? I’d really love to be a part of community where I can get feed-back from other experienced people that share the same interest.
    If you have any suggestions, please let me know.

    Bless you!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =